Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلیمو بخش جدیدی را برای دسترسی آسان کودکان به محصولات تصویری فراهم کرده است که این بخش از امروز(سه شنبه ۱۵ تیر) در اختیار کلیه کاربران قرار گرفته است.

 «فیلیمو کودک» با هدف دسترسی امن و آسان کودکان به محتوا اختصاصی خود و همچنین برطرف شدن دغدغه‌های والدین در مورد کنترل و نظارت روی محتوای مورد تماشای فرزندان طراحی و راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام پس از بررسی رفتار کاربران بر روی محتواهای مختلف در فیلیمو صورت گرفته است که طبق آمار ۴۲ درصد مخاطبان فیلیمو، انیمیشن تماشا می‌کنند.

این سرویس جدید شامل بخش‌های مختلف است که مهم‌ترین بخش آن محبوب‌ترین شخصیت‌های انیمشنی است که امکان دسترسی آسان به کاراکترهای محبوب دنیای انیمیشن همچون «باب اسفنجی» و «بچه رئیس» و… را فراهم کرده است.

«موزیکال»، «هاپوها»، «پرنسس»، «فوتبالی»، «ماشین‌ها»، «ابر قهرمانی»، «دخترونه»، «مزرعه حیوانات»، «آموزش زبان انگلیسی» و… از بخش‌های دیدنی «فیلیمو کودک» است که به تفکیک موضوعات مطرح شده آثار مرتبط با خود را جمع آوری کرده است.

در فیلیمو کودک، بیش از ۳۰۷عنوان فیلم و ۲۰۸عنوان سریال وجود دارد که در مجموع ۵ هزار ۶۷۷ قسمت سریال در دسترس کاربران قرار دارد. از بین این آثار ۲۲فیلم ایرانی و ۲۸۵ فیلم غیر ایرانی است.

توجه به محتوای آموزشی نیز با ۶۴ فیلم و ۴ سریال آموزشی در دستور کار «فیلیمو کودک» قرار گرفته است که این محتوا دائم در حال به روزرسانی است.

راه اندازی این بخش می‌تواند به بهبود دسترسی کودکان به محتواهای مناسب سنین خود کمک کرده و خانواده ایرانی از یک فضای امن برای تفریح کودکان خود بهره‌مند شوند. علاقمندان و خانواده‌ها می‌توانند برای دسترسی آسان به بخش «فیلیمو کودک» به نشانی https://www.filimo.com/kids مراجعه کنند./ایلنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دسترسی آسان فیلیمو کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۶۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان

سازمان نجات کودکان (Save the Children) اعلام کرده است ۹۲ تُن دارو برای معالجه حدود ۶۷۵ هزار تن به شمول ۴۰۰ هزار کودک مبتلا به بیمار‌های خطرناک، اما قابل پیش‌گیری وارد افغانستان شده است.

سازمان نجات کودکان روز سه‌شنبه، ۱۱ ثور، با نشر اعلامیه‌ای گفته است این محموله پس از افزایش عفونت‌های تنفسی و سرخکان در سال جاری وارد افغانستان شده است.

این سازمان افزوده است که در چهار ماه اول سال جاری میلادی بیش از یک هزار کودک زیر پنج سال به دلیل بیماری‌های تنفسی جان‌های‌شان را از دست داده‌اند که ۸۸ درصد از کل مرگ‌ومیرهای ناشی از عفونت تنفسی را شامل می‌شود.

در این اعلامیه آمده است: «طی سه ماه گذشته تیم‌های سیار سازمان نجات کودکان که در ۸ ولایت کار و نزدیک به ۶۹ هزار مورد عفونت حاد تنفسی را در کودکان زیر پنج سال درمان کرده‌اند.»

از سویی، ارشد مالک، رییس سازمان نجات کودکان در افغانستان گفته است: «بسیاری از کودکان در افغانستان به دلیل بیماری‌های قابل پیش‌گیری می‌میرند. ورود این دواها به این معنا است که بیش از ۴۰۰ هزار کودک در برخی از دورافتاده‌ترین مناطق کشور زیر درمان بالقوه نجات‌دهنده قرار خواهند گرفت.»

این سازمان ارزش کمک‌های پزشکی را حدود ۵۹۰ هزار دلار گفته است که از سوی نهاد اتحاد امداد هالند (DRA)، کمک‌های بشردوستانه اتحادیه اروپا (ECHO)، وزارت امور خارجه آلمان، اداره توسعه بین‌المللی امریکا و دیگر سازمان‌ها اهدا شده است.

پیش از این، سازمان صحی جهان گفته بود که عدم دسترسی به خدمات صحی باکیفیت، یک چالش اساسی در افغانستان است.

این سازمان افزود که ۱۸ میلیون تن در افغانستان به کمک‌های صحی وابسته‌اند.

گفتنی است که سازمان نجات کودکان از سال ۱۹۷۶ به این‌سو از جوامع و از حقوق کودکان در سراسر افغانستان حمایت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق