Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@23:33:03 GMT

خالق «باب اسفنجی شلوار مکعبی» در ۵۷ سالگی درگذشت

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۰۸۴۶۴

خالق «باب اسفنجی شلوار مکعبی» در ۵۷ سالگی درگذشت

استفن هیلنبرگ، کارتونیست و انیمیشن‌ساز آمریکایی و خالق آثار باب اسفنجی در سن ۵۷ سالگی در اثر ابتلاء به بیماری لو گهریگ درگذشت. شبکه تلویزیونی نیکلودئون که آقای هیلنبرگ یکی از بنیانگذاران آن بود خبر درگذشت وی را منتشر کرد.

به گزارش یورونیوز، او سال گذشته به بیماری لو گهریگ یا اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ASL) که یک بیماری تخریب کننده سلول‌های عصبی است، مبتلاء شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیماری منجر به از دست رفتن تدریجی عملکرد عضلات شده و مبتلایان مدت زمان زیادی زنده نمی‌مانند.

استیون هاوکینگ، فیزیکدان نظری برجسته که به‌ خاطر دستاوردهایش در زمینه فیزیک کوانتوم شهرت داشت، نیز در سن ۷۶ سالگی به دلیل ابتلاء به این بیماری درگذشت.

شبکه تلویزیونی نیکلودئون در صفحه توئیتر خود نوشت: «ما متاسف هستیم که اخبار مربوط به درگذشت استفن هیلنبورگ، خالق بابا اسفنجی را به اشتراک بگذاریم. امروز، ما برای احترام به زندگی و کار او یک لحظه سکوت می‌کنیم.»

هیلنبرگ در سال ۱۹۸۹ و زمانی که درحال تحصیل بود یک کتاب طنز در مورد موجودات دریایی نوشت که نقش اصلی آن بر عهده یک اسفنج بود. براساس داستان‌های این کتاب یک مجموعه‌ کارتونی به نام باب اسفنجی تولید شد.

وی سپس با ایجاد تغییراتی در شخصیت اصلی داستان در نهایت توانست فیلم باب‌ اسفنجی شلوارچهارخانه‌ای را تولید و در سال ۲۰۰۴ منتشر کند. این فیلم مورد توجه بینندگان و منتقدان قرار گرفت و سبب شد این پروژه تا سالها ادامه یابد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: باب اسفنجی درگذشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۰۸۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی نسبت به مشاهده علائم بیماری سفیدک داخلی انگور در تاکستان‌های استان هشدار داد.

صفدر صفدری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: علائم اولیه این بیماری در تاکستان‌های منطقه بدرانلو مشاهده شده است.

وی گفت: رطوبت و دمای هوا نقش بسیار مهمی در بروز این بیماری وجود دارد که هم اکنون شرایط برای بروز و گسترش آن در استان مهیا است.

صفدری افزود: شرایط برای شیوع این بیماری تا یک ماه آینده نیز در استان فراهم خواهد بود بنابراین سمپاشی اولیه تاکستان‌هایی که به مرحله قبل از گل دهی رسیده اند، باید انجام شود.

وی ادامه داد: از آنجایی‌که این بیماری خسارت بالایی را باغات انگور وارد می‌کند و یکی از مهمترین میوه‌های باغی در این استان انگور است، اطلاعیه برای تاکداران ارسال شده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در این استان ۱۴ هزار و ۱۰۰ هکتار باغ انگور وجود دارد، گفت: شش هزار هکتار از این مساحت دیم و مابقی آبی است.

وی افزود: مهمترین انگور تولیدی در این استان کلاهداری و بعد از کشمشی است. خراسان شمالی یکی از استان‌هایی است که میزان تولید کشمش در آن بسیار بالاست و قسمت اعظم آن به خارج کشور صادر می‌شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود ۱۲۰ تن انگور در این استان تولید شد، تصریح کرد: ۲۰ تا ۲۵ درصد انگورهای تولیدی این استان به صورت تازه خوری مصرف می‌شود و مابقی باید صادر شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است
  • رضا شیخی درگذشت
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • زنده یاد آتیلا پسیانی خالق خاطرات دهه شصتی‌ها بود
  • برای 20 سالگی درگذشت گل آقا
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه به همت صنعت پتروشیمی
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گاز‌های همراه
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور